Ideeën voor bruiloft welkomstbord

Groen welkom bord:

Is jouw bruiloft een tuinhuwelijk? Schop de zaken af ​​met deze op groen geïnspireerde poster. Het creëert een natuurlijke sfeer vanaf de ingang.

Hangende banner:

Voor een welkomstbord in landelijke stijl zwaait deze banner aan de bomen terwijl hij de gasten verwelkomt. Bannerborden kunnen van stof of papier worden gemaakt.

Ze hangen aan een boom of een hoge paal bij de ingang. Om het kleurrijker te maken, streamt u enkele kleurrijke linten vanaf de bovenkant.

Neon trouwbord:

Wil je op je grote dag helemaal gedurfd en further gaan? Bestel dan een neonreclame!

Het voordeel van het hebben van dit bord is dat je het na je trouwdag mag houden. Het herinnert je er regular aan hoe speciaal je dag was.

Krijtbord Do it yourself-borden:

Dit is perfect voor een everyday, vintage, boho of rustieke bruiloft! Er zijn veel on the internet ambachtslieden en stores op Etsy die het voor je zullen aanpassen. Do it yourself-handgemaakt is ook een uitstekende optie voor dit variety huwelijksbord.

Kies je voor een rechthoekig krijtbordbord, dan is een ezelstandaard perfect om dit Welkomstbord bruiloft op te hangen. Als je de voorkeur geeft aan iets groters en gedurfs, ga dan voor een krijtbord fulfilled A-frame.

Acryl huwelijkswelkomstbord:

Als je op zoek bent naar een industriële chique sfeer, ga dan voor dit soort trouwbord. Welkomstbord van acryl ziet er super gaaf uit en is er in alle maten en vormen.

Om het acrylbord naar uw smaak te personaliseren, previous u het aan achieved de kleuren van uw speciale dag. Kalligrafie schrijven of 3D schrijven kan Welkomstbord bruiloft ook worden gebruikt. Als je meer dimensie wilt, koop dan een acryldoos, schrijf je bericht op de voorkant. Vul vervolgens de achtergrond achieved groen en bloemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *